خوش آمدید ، مهمان ! [ ثبت نام | ورود


ارسال آگهی

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

اروپا, کشور پرتغال تیر ۵, ۱۳۹۶

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال:

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

پُرتغال کشوری در جنوب غربی اروپا است. پایتخت آن لیسبون و زبان رسمی آن پرتغالی است.جمعیت این کشور ۱۰٫۵ میلیون نفر و واحد پول آن یورو است. این کشور از اعضای اتحادیه اروپا و جزء کشورهای توسعه‌یافته به‌شمار می‌آید. کشور پرتغال از آنجایی که  عضو اتحادیه اروپا و پیمان شینگن می باشد بنابراین جهت مسافرت به این کشور اروپایی به ویزای شینگن نیاز دارید.

 

مراحل دریافت ویزای پرتغال:

  1. دریافت وقت سفارت و پر کردن فرم آنلاین از سایت سفارت پرتغال: sefarat.eu
  2. بعد از دریافت نوبت به صورت آنلاین نام کاربری و کلمه عبور و نوبت مصاحبه به ایمیل شما ارسال می شود.
  3. در روز مصاحبه همراه با مدارک لازم به سفارت پرتغال در تهران مراجعه نمایید.
  4. نتیجه ویزا بعد از بررسی از طریق سفارت و بصورت تماس تلفنی از سمت سفارت اعلام میگردد.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ روادید تجاری – توریستی پرتغال:

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

۱- تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل (پس از مطالعه کامل این صفحه اینجا کلیک کنید).

۲- یک قطعه عکس جدید رنگی (۴*۳، تمام رخ و با زمینه سفید).

۳-گذرنامه معتبر و امضا شده توسط صاحب گذرنامه و فتوکپی ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).

۴-

الف) فتوکپی از کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته ( درپاسپورت جدید و قدیم ).

ب) کلیه روادیدهای دریافت شده ازکشورهای عضو شنگن (در پاسپورت جدید و قدیم).

۵- ترجمه رسمی شناسنامه (کلیه صفحات).

ج) همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است.

۶-معرفی نامه از محل کار.(به زبان انگلیسی ویا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی)

الف) اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت (ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی).

ب ) کپی از هر گونه تغییرات شرکت ( ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی).

پ ) اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از ان.

ت ) چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد.

ث) اثبات بر فعال بودن شرکت.

ج) برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و اخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان

تامین اجتماعی (لیست بیمه).

چ) نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)

۷- دعوتنامه های امضا شده باید با جزییات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت و ایا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کننده

هزینه های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید گردد. همچنین کپی از کارت اقامت ویا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساببانکی دعوت کننده

۸- در صورتیکه شما نماینده شرکت دعوت کنند ه هستید : اصل قرارداد نمایندگی و کپی از ان.

۹- اثبات همکاریهای گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاریهای بین المللی مانند: بارنامه ، اثبات پرداختی ها

( پیش فاکتور (پروفرما اینویس) به عنوان اثبات قابل قبول نمی باشد) و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین.

۱۰- در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری

۱۱-رزرو هتل و تاییدیه ان.

۱۲-بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی ان. (حداقل پوشش بیمه مذکور می بایست مبلغ ۳۰،۰۰۰ یورو یا ۵۰،۰۰۰ دلار امریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمکهای فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد).

۱۳- رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

 

هزینه ویزا:

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

روادید توریستی و تجاری برای افراد بالای ۵ سال مبلغ ۶۰ یورو و کمتر از ۵ سال رایگان میباشد.

 

شرایط  و قوانین برای دریافت ویزا:

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

  1. متقاضیان روادید باید هر کدام مستقلا با تکمیل فرم درخواست روادید همراه با کلیه مدارک درخواست شده ، اقدام به تعیین وقت قبلی جهت ارایه مدارک بنمایند.
  2. توجه منظور از ترجمه رسمی ،ترجمه توسط مترجم رسمی و همچنین کلیه مدارک میبایست ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری باشند.
  3. همراه داشتن یک سری کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و دعوتنامه و بدون منگنه و پانچ الزامی میباشد.
  4. مخارج درخواست روادید مطابق جدول هزینه های روادید قابل برگشت نمی باشد و بصورت یورو در زمان مصاحبه دریافت میشود.
  5. سفارت پرتغال حق درخواست هرگونه مدارک و یا اطلاعات اضافی علاوه بر مدارک درخواستی ذکر شده درلیست بالا را برای خود محفوظ می دارد.
  6. در صورت همراه نداشتن هر یک از مدارک مورد نیاز که در لیست مدارک ذکر شده است مدارک شما توسط افسر ویزا دریافت نشده و جهت مراجعه بعدی نیاز به اخذ وقت مجدد در سایت وزارت خارجه و دریافت فرم آنلاین میباشد.
  7. در صورت خریداری بلیط مسافرتی قبل از اعلان نتیجه ویزا توسط سفارت ، سفارت هیچگونه مسولیتی را نمی پذیرد لزا هرگونه مسولیت کنسلی و یا تغییر تاریخ آن به عهده متقاضی می باشد.
  8. درصورتی که با درخواست متقاضی در گذشته در هر یک از کشورهای عضو شنگن موافقت نشده باشد ،امکان درخواست مجدد از پرتغال را ندارد .
  9. بعد از تحویل مدارک جهت پیگیری نتیجه ویزا از طریق تلفنهای سفارت ویا مراجه حضوری جداًخود داری فرمایید.
  10. پروسه اعلام نتایج ویزا از زمان درخواست در مورد ویزا های توریستی و تجاری از ۱۴ روز کاری تا ۳۰ روز کاری میباشد.
  11. مدارک را طبق چک لیست زیر مرتب بفرمایید در غیر این صورت مدارک شما پذیرفته نمی شود:

۱۱-۱ فرم آنلاین همراه با عکس چسباندن عکس بر روی فرم با استفاده از چسب مایع الزامی میباشد.

۱۱-۲ کپی پاسپورت و کپی ویزا های قبلی

۱۱-۳ دعوت نامه و مدارک شخص دعوت کننده (شغلی، مالی و کارت شناسایی یا اقامت و یا کپی پاسپورت شخصدعوت کننده )

۱۱-۴ مدارک شغلی

۱۱-۵ مدارک بانکی و مالی

۱۱-۶ سایر مدارک شاملی ملکی سند ازدواج و …

۱۱-۷ کلیه کپی ها که طبق ترتیب بالا منظم شده باشد.

۱۱-۸ رزرو هتل

۱۱-۹ رزرو بلیط

۱۱-۱۰ ترجمه شناسنامه + کپی بیمه نامه مسافرتی

۱۱-۱۱ وجه درخواست ویزا (روادید توریستی و تجاری برای افراد بالای ۵ سال مبلغ ۶۰ یورو و کمتر از ۵ سال رایگان میباشد)

 

آدرس سفارت پرتغال:

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

تهران، دروس، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶

تلفن: ۲۲۵۸۲۷۶۰-۰۲۱

فاکس: ۲۲۵۵۲۶۶۸-۰۲۱

پست الکترونیک: sconsular.teerao@mne.pt

ساعت‌های کاری سفارت:

روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه

از ساعت ۹ صبح تا ۴ بعد از ظهر

ساعت دریافت و تحویل مدارک برای تایید و ترجمه:

پنج‌شنبه‌ها

از ساعت ۱۲ تا ۱۲:۳۰

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

پیشنهاد های دیگر

هتل Flora Al Barsha دبی هتل Flora Al Barsha دبی   نمای کلی فلورا البرشا دبی یک هتل لوکس چهار ستاره است که در قلب تجاری دبی و در منطقه ای تفریحی در البرشا وا...
هتل Flora دوبی هتل Flora دوبی , هتل های دوبی , هتل در دبی , هتل های ۴ ستاره دبی هتل بزرگ Flora دوبی یک هتل لوکس چهار ستاره است که در مکانی مناسب در مرکز منطقه...
برج الفبا alphabet باتومی گرجستان برج الفبا alphabet باتومی گرجستان , دیدنی های باتومی برج الفبا یکی از زیبایی های شهر باتومی است روی تنه این برج حروف الفبا نقش بسته است و به...

تبلیغات

ارسال نظر

  • قیمت روبل روسیه به ریال و تومان ایران

    قیمت روبل روسیه به ریال و تومان ایران

    با در خرداد ۶, ۱۳۹۶ - 0 نظرات

    قیمت روبل , قیمت روبل به ریال و تومان ایران , نرخ روبل , قیمت ۱ روبل چقدر است , هر روبل چند ریال / تومان است   <!-Currency Conversion widget – HTML code – fx-rate.net –> نرخ روبل روسیه به ریال ایران <!-end of code–> ماشین حساب تبدیل گر روبل به ریال و تومان […]

  • خاچاپوری

    قیمت , و انواع غذا در گرجستان

    با در خرداد ۷, ۱۳۹۶ - 0 نظرات

    قیمت غذا در گرجستان , انواع غذاهای گرجستان , اسم غذاها در گرجستان , در گرجستان چه بخوریم , غذاهای گرجستانی ,   در مقاله زیر به بررسی قیمت انواع غذا در شهر تفلیس و باتومی برای گردشگرانی که قصد سفر به کشور گرجستان را دارند، می پردازیم. جهت مشاهده نرخ لاری به صفحه “نرخ […]

  • tbilisimall4

    مرکز خرید Tbilisi Mall در تفلیس گرجستان

    با در خرداد ۹, ۱۳۹۶ - 0 نظرات

    مرکز خرید Tbilisi Mall در تفلیس گرجستان , مرکز خرید Tbilisi Mall , مرکز خرید در تفلیس , مرکز خرید در گرجستان , مراکز خرید تفلیس , مراکز خرید ارزان تفلیس Tbilisi Mall یکی از اولین مراکز تجاری ساخته شده طبق استانداردهای جهانی در منطقه قفقاز جنوبی است این مرکز خرید دارای ۴ طبقه است […]

  • Picture taken on January 15, 2012 in Lil

    لیست داروهای ممنوعه گرجستان

    با در خرداد ۲۲, ۱۳۹۶ - 0 نظرات

    لیست داروهای ممنوعه گرجستان گردشگرانی که قصد سفر به کشور گرجستان را دارند از همراه داشتن اقلام دارویی زیر جدا اجتناب کنید: Acetaminophen/ codeine CLORDIAZPOXIDE DIPHENOXIYLATE CLONEZEPAM COLDAX BENCICAL COLD STOP SUDAFED T-DOL 100 RAY DOL 100 A-FERIN SUDA COLD چنانچه در طول سفر به کشور گرجستان نیاز به مصرف یکی از این داروها دارید […]

  • هتل پارس نیک کیش

    هتل پارس نیک کیش

    با در خرداد ۸, ۱۳۹۶ - 0 نظرات

    هتل پارس نیک کیش , هتل های کیش , هتل در کیش هتل پارس نیک کیش هتلی ۳ ستاره در جزیره کیش با امکاناتی چون : پارکینگ ،رستوران ، کافی شاپ ، فضای سبز ، تاکسی سرویس ، لابی لاندری ، صندوق امانات ، سرویس رفت و برگشت رایگان به مراکز خرید ، ماهواره و…در […]

محبوب ترین آگهی ها

دسته‌ها

برچسب‌ها

.صومعه Jukhtak Vank Cascade Complex Cascade یا هزار پله ایروان ارمنستان Caucasus hotel armenia hotel silachi yerevan Imperial Palace Mother Armenia Opera House Paris Hotel Yerevan Yerevan Hotels Nova Hotel Yerevan آدرس رستوران دولماما ارمنستان آدرس سفارت ارمنستان آدرس هتل اربونی ایروان آدرس هتل اپرا سوئیت ایروان ارمنستان آدرس هتل باس بوتیک ایروان ارمنستان آدرس هتل بست وسترن کانگرس ایروان برای مسافرین تور ارمنستان آدرس هتل پارک بوتیک ایروان ارمنستان آرمنیا اتاق های هتل آرتساخ ارمنستان ادرس رستوران آرموتز ارمنستان ادرس رستوران ایرانی آریا ارمنستان ادرس رستوران ایرانی ارمنستان ادرس رستوران ایرانی شیروان ارمنستان ادرس رستوران ایرانی پروانا ادرس سفارت امریکا در ارمنستان ادرس سفارت امریکا در ایروان ادرس سفارت امریکا در ایروان ارمنستان ادرس هتل Historic ارمنستان ایروان ادرس هتل Latar Hotel ارمنستان ادرس هتل چهار ستاره آکواتک ادرس هتل گلدن تیولیپ ارمنستان ارمنستان ارمنستان زمینی ارمنستان هوایی استفاده از ماشین شخصی در ارمنستان افر تور روسیه امپریال پالاس امکانات حمام و سرویس هتل Green Palace ایروان ارمنستان امکانات رفاهی هتل اربونی ایروان امکانات رفاهی هتل اپرا سوئیت ایروان ارمنستان امکانات رفاهی هتل باس بوتیک ایروان ارمنستان امکانات رفاهی هتل بست وسترن کانگرس ایروان برای مسافرین تور ارمنستان امکانات رفاهی هتل پارک بوتیک ایروان ارمنستان امکانات عمومی هتل Green Palace ایروان ارمنستان اپرا هوس ارمنستان
مارا حمایت کنید