خوش آمدید ، مهمان ! [ ثبت نام | ورود

A468

A468

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

کشور پرتغال, اروپا تیر ۵, ۱۳۹۶

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال:

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

پُرتغال کشوری در جنوب غربی اروپا است. پایتخت آن لیسبون و زبان رسمی آن پرتغالی است.جمعیت این کشور ۱۰٫۵ میلیون نفر و واحد پول آن یورو است. این کشور از اعضای اتحادیه اروپا و جزء کشورهای توسعه‌یافته به‌شمار می‌آید. کشور پرتغال از آنجایی که  عضو اتحادیه اروپا و پیمان شینگن می باشد بنابراین جهت مسافرت به این کشور اروپایی به ویزای شینگن نیاز دارید.

 

مراحل دریافت ویزای پرتغال:

  1. دریافت وقت سفارت و پر کردن فرم آنلاین از سایت سفارت پرتغال: sefarat.eu
  2. بعد از دریافت نوبت به صورت آنلاین نام کاربری و کلمه عبور و نوبت مصاحبه به ایمیل شما ارسال می شود.
  3. در روز مصاحبه همراه با مدارک لازم به سفارت پرتغال در تهران مراجعه نمایید.
  4. نتیجه ویزا بعد از بررسی از طریق سفارت و بصورت تماس تلفنی از سمت سفارت اعلام میگردد.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ روادید تجاری – توریستی پرتغال:

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

۱- تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل (پس از مطالعه کامل این صفحه اینجا کلیک کنید).

۲- یک قطعه عکس جدید رنگی (۴*۳، تمام رخ و با زمینه سفید).

۳-گذرنامه معتبر و امضا شده توسط صاحب گذرنامه و فتوکپی ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).

۴-

الف) فتوکپی از کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته ( درپاسپورت جدید و قدیم ).

ب) کلیه روادیدهای دریافت شده ازکشورهای عضو شنگن (در پاسپورت جدید و قدیم).

۵- ترجمه رسمی شناسنامه (کلیه صفحات).

ج) همراه داشتن پاسپورتهای قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده ویا به هر دلیل تعویض شده است.

۶-معرفی نامه از محل کار.(به زبان انگلیسی ویا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی)

الف) اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت (ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی).

ب ) کپی از هر گونه تغییرات شرکت ( ترجمه شده رسمی به زبان انگلیسی).

پ ) اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از ان.

ت ) چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد.

ث) اثبات بر فعال بودن شرکت.

ج) برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و اخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان

تامین اجتماعی (لیست بیمه).

چ) نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)

۷- دعوتنامه های امضا شده باید با جزییات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت و ایا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کننده

هزینه های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید گردد. همچنین کپی از کارت اقامت ویا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساببانکی دعوت کننده

۸- در صورتیکه شما نماینده شرکت دعوت کنند ه هستید : اصل قرارداد نمایندگی و کپی از ان.

۹- اثبات همکاریهای گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاریهای بین المللی مانند: بارنامه ، اثبات پرداختی ها

( پیش فاکتور (پروفرما اینویس) به عنوان اثبات قابل قبول نمی باشد) و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین.

۱۰- در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری

۱۱-رزرو هتل و تاییدیه ان.

۱۲-بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی ان. (حداقل پوشش بیمه مذکور می بایست مبلغ ۳۰،۰۰۰ یورو یا ۵۰،۰۰۰ دلار امریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمکهای فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد).

۱۳- رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

 

هزینه ویزا:

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

روادید توریستی و تجاری برای افراد بالای ۵ سال مبلغ ۶۰ یورو و کمتر از ۵ سال رایگان میباشد.

 

شرایط  و قوانین برای دریافت ویزا:

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

  1. متقاضیان روادید باید هر کدام مستقلا با تکمیل فرم درخواست روادید همراه با کلیه مدارک درخواست شده ، اقدام به تعیین وقت قبلی جهت ارایه مدارک بنمایند.
  2. توجه منظور از ترجمه رسمی ،ترجمه توسط مترجم رسمی و همچنین کلیه مدارک میبایست ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری باشند.
  3. همراه داشتن یک سری کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و دعوتنامه و بدون منگنه و پانچ الزامی میباشد.
  4. مخارج درخواست روادید مطابق جدول هزینه های روادید قابل برگشت نمی باشد و بصورت یورو در زمان مصاحبه دریافت میشود.
  5. سفارت پرتغال حق درخواست هرگونه مدارک و یا اطلاعات اضافی علاوه بر مدارک درخواستی ذکر شده درلیست بالا را برای خود محفوظ می دارد.
  6. در صورت همراه نداشتن هر یک از مدارک مورد نیاز که در لیست مدارک ذکر شده است مدارک شما توسط افسر ویزا دریافت نشده و جهت مراجعه بعدی نیاز به اخذ وقت مجدد در سایت وزارت خارجه و دریافت فرم آنلاین میباشد.
  7. در صورت خریداری بلیط مسافرتی قبل از اعلان نتیجه ویزا توسط سفارت ، سفارت هیچگونه مسولیتی را نمی پذیرد لزا هرگونه مسولیت کنسلی و یا تغییر تاریخ آن به عهده متقاضی می باشد.
  8. درصورتی که با درخواست متقاضی در گذشته در هر یک از کشورهای عضو شنگن موافقت نشده باشد ،امکان درخواست مجدد از پرتغال را ندارد .
  9. بعد از تحویل مدارک جهت پیگیری نتیجه ویزا از طریق تلفنهای سفارت ویا مراجه حضوری جداًخود داری فرمایید.
  10. پروسه اعلام نتایج ویزا از زمان درخواست در مورد ویزا های توریستی و تجاری از ۱۴ روز کاری تا ۳۰ روز کاری میباشد.
  11. مدارک را طبق چک لیست زیر مرتب بفرمایید در غیر این صورت مدارک شما پذیرفته نمی شود:

۱۱-۱ فرم آنلاین همراه با عکس چسباندن عکس بر روی فرم با استفاده از چسب مایع الزامی میباشد.

۱۱-۲ کپی پاسپورت و کپی ویزا های قبلی

۱۱-۳ دعوت نامه و مدارک شخص دعوت کننده (شغلی، مالی و کارت شناسایی یا اقامت و یا کپی پاسپورت شخصدعوت کننده )

۱۱-۴ مدارک شغلی

۱۱-۵ مدارک بانکی و مالی

۱۱-۶ سایر مدارک شاملی ملکی سند ازدواج و …

۱۱-۷ کلیه کپی ها که طبق ترتیب بالا منظم شده باشد.

۱۱-۸ رزرو هتل

۱۱-۹ رزرو بلیط

۱۱-۱۰ ترجمه شناسنامه + کپی بیمه نامه مسافرتی

۱۱-۱۱ وجه درخواست ویزا (روادید توریستی و تجاری برای افراد بالای ۵ سال مبلغ ۶۰ یورو و کمتر از ۵ سال رایگان میباشد)

 

آدرس سفارت پرتغال:

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

تهران، دروس، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶

تلفن: ۲۲۵۸۲۷۶۰-۰۲۱

فاکس: ۲۲۵۵۲۶۶۸-۰۲۱

پست الکترونیک: sconsular.teerao@mne.pt

ساعت‌های کاری سفارت:

روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه

از ساعت ۹ صبح تا ۴ بعد از ظهر

ساعت دریافت و تحویل مدارک برای تایید و ترجمه:

پنج‌شنبه‌ها

از ساعت ۱۲ تا ۱۲:۳۰

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغالقیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور پرتغال

پیشنهاد های دیگر

هتل مائده مشهد هتل مائده مشهد هتل مائده مشهد، افتخار پذیرایی از عزیزان زائر و مهمانان گرامی در جوار مرقد منور امام مهربان علی ابن موسی الرضا(ع) را در فاصله مک...
هتل Saffron Boutique دبی هتل Saffron Boutique دبی , Saffron Boutique Hotel , هتل های ۴ ستاره دبی , هتل های دبی هتل Saffron Boutique دبی بزرگترین اتاق ها را در بین هتل ه...
پرسش و پاسخ در مورد تور گرجستان در این صفحه به سوالات شما در زمینه تور گرجستان و سفر به باتومی و تفلیس پاسخ خواهیم داد . همچنین برای راهنمایی بیشتر میتوانید به صفحه " راهنمای کامل...

تبلیغات

ارسال نظر

  • mtsvadi-georgian-dish

    خوردنی های معروف گرجستان

    با در شهریور ۱۹, ۱۳۹۶ - 0 نظرات

    در این صفحه خوراکی های معروف گرجستان رو معرفی میکنیم ضمنا اگر میخواید با قیمت غذاهای معمولی گرجستان آشنا بشید به صفحه ” قیمت غذا در گرجستان ” بروید . همانند کشور خودمان هر غذایی در منطقه متفاوتی مخلفات متفاوتی میگیرد ، مثلا در مملکت خودمان هم چندین نوع آش و آبگوشت داریم که در […]

  • Dorus Hotel ex Montreal Hotel dubai

    هتل Dorus دروس در دبی امارت

    با در شهریور ۸, ۱۳۹۶ - 0 نظرات

    هتل Dorus دروس در دبی امارت , هتل های دبی هتل ۴ ستاره Dorus دبی با نام قدیمی هتل montreal در منطقه دیره دبی در فاصله ای نزدیک از ایستگاه های متروی Salahudin و Union قرار دارد ، مرکز خرید Al Ghurair و میدان ماهی و بسیاری از مراکز خرید دیگر نیز به شما نزدیک […]

  • http://gobatumi

    ساختمان های تاریخی و دیدنی باتومی

    با در شهریور ۳, ۱۳۹۶ - 0 نظرات

    در این مقاله بعضی از ساختمان های تاریخی و دیدنی باتومی گرجستان رو معرفی میکنیم برای دیدن مکان های دیدنی تفلیس هم میتونین از لینک های روبرو استفاده کنید : دسته بندی دیدنی های تفلیس و برچسب دیدنی های تفلیس میدان اروپای باتومی Europe Square Batumi : باتومی صرفا یک شهر تفریحی نیست بلکه دارای مکان […]

  • hawthorn-suites-by-wyndham-dubai-jbr

    هتل Hawthorn هاوثورن جمیرا بیچ دبی

    با در مهر ۱۳, ۱۳۹۶ - 0 نظرات

    هتل Hawthorn هاوثورن جمیرا بیچ دبی , هتل های ۴ ستاره دبی , هتل در جمیرا بیچ , هتل های دبی هتل ۴ ستاره Hawthorn Suites by Wyndham در فاصله چند دقیقه ای منطقه معروف تفریحی ساحل جمیرا Jumeirah Beach Residence قرار دارد . هتل همه امکانات لازم برای یک سفر تفریحی و به یادماندنی […]

  • http://gobatumi

    مساجد و کلیساهای قدیمی باتومی گرجستان

    با در شهریور ۱۸, ۱۳۹۶ - 0 نظرات

    مساجد و کلیساهای قدیمی باتومی گرجستان در این مطلب میخواهم کلیساها و مساجد باتومی که معماری زیبا و عمر طولانی دارن رو معرفی کنیم . مسجد Ortajame مسجد در سال ۱۸۸۶ ساخته شد ولی مثل همه بناهای مذهبی در دوران حکومت شوروی در ۱۹۳۰ مصادره شد اما بعد از فروپاشی شوروی مجدد بازگشایی شد ادرس […]

محبوب ترین آگهی ها

دسته‌ها

error: محتوی غیر قابل کپی برداری است